top of page
  • Hester Kiestra

Natuurkracht

Bijgewerkt op: 14 feb. 2020

Oosterbeek en omgeving heeft een prachtige natuur. In de bossen zijn verschillende plekken met oude bomen met een krachtige energie.

Deze beukenboom is een plek waar ik graag ga zitten om te ontspannen.Natuur als plek om te ontladen

Bomen zijn krachtige bronnen van energie. Ze kunnen je helpen spanning los te laten en 'schone' energie door je aura te laten stromen.

Op verschillende plekken in de gemeente Renkum zijn bijzondere oude bomen te vinden. De bekendste zijn de Wondanseiken in de buurt van Wolfheze. Deze eiken zijn volgens Natuurmonumenten ruim 450 jaar oud en er hangt een bijzondere sfeer rond de bomen. Ze liggen in een rij langs een beek en wanneer het mistig weer is lijkt het alsof je in een andere wereld wandelt.

Met je rug tegen een boom leunen.

Minder bekend zijn de beukenbomen in het bos Hoog Oorsprong tussen Oosterbeek en Doorwerth, ten oosten van de Italiaanse weg. Deze bomen ontdekte ik jaren geleden tijdens het wandelen. Ze staan een eindje van het pad af met andere begroeiing er tussen maar als je goed kijkt, kun je zien dat ze ooit in een rij geplaatst zijn. Ze lijken met elkaar verbonden en markeren voor mij een speciale plek waar een hele fijne energie 'hangt'. De boom op de foto is de boom waar ik liefst ga zitten. Er staat zelfs een afgezaagd stammetje tussen de wortels als uitnodiging om plaats te nemen en met je rug tegen de stam te leunen. Als ik dat doe voel ik de energie van de boom door mij heen stromen.


Natuur en intuïtie


Op deze plek maak ik makkelijker contact met mijn intuïtie. Door meer in verbinding te zijn met de aarde.


Healing


Ik gebruik deze plek ook tijdens consulten. Je mag dan gaan liggen op yogamat met deken onder het beschermende bladerendek van de boom vlak bij de wortels en de stam. Ik lees dan je energie en kijk welke beelden er komen.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page