top of page
banner website levensbloem v2.jpg

Workshops

Het inspireren van mensen door les te geven, vind ik leuk en vervullend. Ik geef workshops aan bedrijven en particulieren met verschillende thema's. In de workshops combineer ik creativiteit, meditatie, systemisch werk en energiewerk. Naast maatwerk heb ik een aantal zelfontwikkelde workshops die ik regelmatig geef:
> Godinnencollage
> Zelfliefde in beeld (altaar maken voor jezelf)
> De helende kracht van je hart
> Isis en de vrouwelijke energie
> Orakelkaarten maken
Ingrediënten van mijn workhops:
Creativiteit:  Het beeldend werken uiting geeft aan je innerlijk.
Het kunstwerk dat je maakt, kan je wat vertellen over jezelf of je organisatie. Bovendien zorgt samen creatief bezig zijn voor verbinding. In mijn workshops werk ik vaak met het maken van collages. Collage maken is een toegankelijke vorm van creatief werken, waarbij verrassende werken kunnen worden gemaakt. Iedereen is namelijk creatief en de techniek van collage maken is snel aan te leren.
Meditatie: Meditatie en visualisatie helpt om te aarden, om van je hoofd naar je hart te gaan, om helderheid te krijgen en de energie te laten stromen.
Systemisch werk: Oefeningen uit het systemisch werk, o.a. opstellingen, zet ik in voor inzicht en beweging. Door deze oefeningen komt het voelen op de voorgrond en ontstaat er ruimte voor bewustwording en anders kijken.
Energiewerk: Door te werken met je energieveld vergroot je je bewustzijn en kun je contact maken met een grotere werkelijkheid. Werken met energie brengt ook heling.

Locatie

De workshops vinden plaats bij de opdrachtgever op locatie, in mijn atelier in Arnhem, op een locatie naar keuze en/of deels in de natuur.

Maatwerk

Voor organisaties ontwikkel ik ook  workshops op maat. Dit kan zijn om gezamenlijk te werken aan specifiek thema of als teamuitje.

Voor informatie kun je vrijblijvende contact opnemen voor een afspraak. 

handen.jpg

"Om je gezicht te zien gebruik je een spiegel,
om je ziel te zien een kunstwerk."

George Bernard Shaw

workshop agenda

Binnenkort de nieuwe data voor dit najaar. 
Alle workshops  houd ik ook op aanvraag.
 
bottom of page