top of page

Workshops

GROE

IK

UNST

wie ben             ?

waarom doe            ertoe?

Groeikunst

Ik geef workshops aan bedrijven en particulieren op het raakvlak van kunst en persoonlijke ontwikkeling. Ik noem dat groeikunst. Creativiteit stimuleert zelfkennis omdat beeldend werken uiting geeft aan je innerlijk. Het kunstwerk dat je maakt, kan je wat vertellen over jezelf of je organisatie. Bovendien zorgt samen creatief bezig zijn voor verbinding.

 

In mijn workshops werk ik vaak met het maken van collages. Collage maken is een toegankelijke vorm van creatief werken, waarbij verrassende werken kunnen worden gemaakt. Iedereen is namelijk creatief en de techniek van collage maken is snel aan te leren.

 

Mijn workshops zijn gekoppeld aan een thema, zoals de GodinnenCollage     workshop, over de vrouwelijke kracht. Ook ontwikkel ik workshops op maat. Elementen die ik gebruik zijn: meditatie, natuurkracht, bewust waarnemen, creatieve technieken, oefening op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik richt me in de workshops die ik ontwikkel en geef op de levensvragen / organisatievragen: Wie ben ik? en Waarom doe ik er toe? 

Locatie

De workshops vinden plaats bij de opdrachtgever op locatie, in mijn atelier in Arnhem, op een locatie naar keuze en/of deels in de natuur.

Maatwerk

Voor organisaties ontwikkel ik ook  workshops op maat. Dit kan zijn om gezamenlijk te werken aan specifiek thema of als teamuitje.

Voor informatie kun je vrijblijvende contact opnemen voor een afspraak. 

godin van de zee_edited.jpg
workshop agenda


22 oktober: Zelfliefde in beeld
op aanvraag: Godinnencollage

6 november: De helende kunst van je hart
handen.jpg

"Om je gezicht te zien gebruik je een spiegel, om je ziel te zien een kunstwerk."

George Bernard Shaw

bottom of page