top of page
banner website levensbloem v2.jpg

Workshops

'Het was prachtig om onder de bezielende leiding van Hester mijn eigen kunst te maken. Op mooie en vaardige wijze brengt ze je naar je eigen creativiteit. Haar atelier werkt daarbij verrijkend er is zoveel te ontdekken en te gebruiken. Een cadeau aan jezelf.'      Yvonne Schers

Locatie

De workshops vinden plaats bij de opdrachtgever op locatie, in mijn atelier in Arnhem, op een locatie naar keuze en/of deels in de natuur.

Maatwerk

Voor organisaties ontwikkel ik ook  workshops op maat. Dit kan zijn om gezamenlijk te werken aan specifiek thema of als teamuitje.

Voor informatie kun je vrijblijvende contact opnemen voor een afspraak. 

"Om je gezicht te zien gebruik je een spiegel,
om je ziel te zien een kunstwerk."

George Bernard Shaw

handen.jpg

Het inspireren van mensen door les te geven, vind ik leuk en vervullend. Ik geef workshops aan bedrijven en particulieren met verschillende thema's. In de workshops combineer ik creativiteit, meditatie, systemisch werk en energiewerk. Naast maatwerk heb ik een aantal zelfontwikkelde workshops die ik regelmatig geef:

  • Godinnencollage

  • Zelfliefde in beeld (altaar maken voor jezelf)

  • De helende kracht van je hart

  • Isis en de vrouwelijke energie

  • Orakelkaarten maken

Ingrediënten van mijn workhops:

Creativiteit:  Het beeldend werken uiting geeft aan je innerlijk.

Het kunstwerk dat je maakt, kan je wat vertellen over jezelf of je organisatie. Bovendien zorgt samen creatief bezig zijn voor verbinding. In mijn workshops werk ik vaak met het maken van collages. Collage maken is een toegankelijke vorm van creatief werken, waarbij verrassende werken kunnen worden gemaakt. Iedereen is namelijk creatief en de techniek van collage maken is snel aan te leren.

Meditatie: Meditatie en visualisatie helpt om te aarden, om van je hoofd naar je hart te gaan, om helderheid te krijgen en de energie te laten stromen.

Systemisch werk: Oefeningen uit het systemisch werk, o.a. opstellingen, zet ik in voor inzicht en beweging. Door deze oefeningen komt het voelen op de voorgrond en ontstaat er ruimte voor bewustwording en anders kijken.

Energiewerk: Door te werken met je energieveld vergroot je je bewustzijn en kun je contact maken met een grotere werkelijkheid. Werken met energie brengt ook heling.

Paperart

 

Ik ben een creatieve denker en doener, werk graag met mijn hoofd en mijn handen. Vanaf mijn 12e jaar maakte ik kleding naar eigen ontwerp, later ben ik overgestapt op het maken van tassen en andere voorwerpen van textiel. In 2011 ontdekte ik de magie van werken met papier. Ik ben altijd op zoek naar mooie kleuren en patronen in boeken en tijdschriften. Het liefst scheur ik het papier en werk ik intuïtief. Meestal neem ik één stukje papier, dat mij fascineert door zijn kleur, vorm en structuur, als uitgangspunt en kijk ik wat er ontstaat. Dan pas krijgt het werk zijn titel. Soms werk ik op basis van een gedachte of onderwerp. Ook maak ik collages: van bestaande beelden en foto's creëer ik een nieuw beeld. Het zoeken naar de juiste kleuren en patronen en de mooiste kwaliteiten papier is heerlijk om te doen.​ Ik exposeer jaarlijks met mijn werk. Wil je meer weten, ik heb een website over met paperart werk. Ook plaats ik hierover berichten op Facebook en Instagram.

bottom of page