top of page
sterrenhemel_edited.jpg

Heb jij de moed om van jezelf te houden?

Echt leven is het vrij laten stromen van je levensenergie met een open hart. Je voelt de kracht om het leven en alles wat op je pad komt aan te gaan en je waardeert jezelf. Dat zijn mooie woorden. De werkelijkheid is bij veel mensen dat er ook genoeg tijden zijn waarin je worstelt met levensvragen of waarin je 'last' hebt van dingen, ongemak: emotionele of lichamelijke klachten, ingewikkelde situaties, stress, ingrijpende gebeurtenissen, terugkerende problemen, dilemma's, etc. Het vergt moed om dat aan te kijken en te doen wat nodig is voor jou. Toch is dat het mooiste wat je voor jezelf kunt doen. Dat is zelfliefde, jezelf belangrijk genoeg vinden om dat te doen wat het beste is voor jou. Ongemak heeft je altijd iets te vertellen. Aan jou de uitnodiging om dat bewust te voelen, te (h)erkennen wat er speelt en het liefdevol te accepteren, zodat de last kan verminderen. Daarin kan ik je begeleiden.

"Zelfliefde is het grootste geschenk dat je jezelf en de ander kunt geven."

Meer zelfliefde ervaren? Ik help je graag op weg.

Met systemisch en energetisch werk, healing, inspiratie & raadgevingen, oefeningen en een luisterend oor, begeleid ik je in het dieper ervaren van zelfliefde. We kijken naar de dingen die je afhouden van zelfliefde, zoals jeugdervaringen, belastingen van het familiesysteem en uit vorige levens, onbewuste overtuigingen en patronen. Door meer bewustzijn hierover en het doorvoelen van de emoties die hierbij horen, komt er meer stroming en ruimte voor verandering.

Wil je weten wat energiewerk voor jou kan betekenen? Je kunt vrijblijvend (zonder kosten) een kennismakingsafspraak met mij maken. Ik leg je dan uit wat energiewerk inhoudt en we kunnen samen bespreken of energiewerk voor jou zou kunnen werken. De afspraak duurt een half uur. 

Consult 

 

Tijdens een consult gaan we aan het werk met jouw energiesysteem. Dit doen we vanuit het perspectief van een levensvraag, iets waar je last van hebt, of een terugkerend thema in je leven. Ik gebruik mijn intuïtie, stem me af op jouw energiesysteem en 'lees' je energie. Dat helpt om inzicht te krijgen in wat er speelt en wat er nodig is voor meer zelfliefde. Daarnaast werk ik met opstellingen, oefeningen en meditaties om een helende beweging in gang te zetten en je zelf helend vermogen te leren kennen. Mijn handen zet ik in om je energie beter te laten stromen. 

Mijn praktijk bevindt zich in Arnhem.

Kennismaken
 
Wil je weten wat energiewerk voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Ik leg je in een half uur uit wat energiewerk inhoudt en we kijken samen of het bij jouw hulpvraag aansluit. De afspraak duurt een half uur en is kosteloos.

Consult tarieven 2024

Een consult duurt 1 tot 1,5 uur. Een natuurconsult duurt minimaal 1,5 uur. Het tarief voor particulieren is € 75,- per uur en € 100,- voor 1,5 uur. De betaling is contant of met Tikkie. 

Het zakelijke tarief is € 150,- per uur, voor ZZP-ers is het uurtarief € 115,- . Je ontvangt een factuur.

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Ik hanteer verschillende tarieven zodat mijn werk voor iedereen toegankelijk is. Heb je weinig te besteden, neem dan contact met mij op voor een aangepaste afspraak.

Bij verhindering graag 24 uur van tevoren de afspraak annuleren bij voorkeur via Whatsapp.

Mijn algemene voorwaarden vind je hier: 

Welke betekenis  kan systemisch werk en energiewerk voor jou hebben:

  • verminderen of verdwijnen van klachten

  • inzicht en zelfkennis

  • bewuster voelen

  • compassie voor jezelf

  • heling

  • nieuwe helpende overtuigingen

  • meer stroming van levensenergie

  • ruimte voor rust

  • loslaten van oud zeer

  • verbeteren van je relaties

Kortom alles wat je kan helpen om meer van jezelf te houden.

zon door bomen.jpg

"Zelfliefde is met een hart vol compassie naar jezelf kijken."

bottom of page