top of page
banner website levensbloem v2.jpg

workshops voor organisaties

 

Inspiratiedag

Organisaties en ondernemers faciliteer ik bij hun groeiproces door het ontwikkelen en geven van workshops op maat.  De ingrediënten die ik daarbij gebruik zijn creativiteit, systemisch werk, bewustzijnsoefeningen en merkstrategie. In één dag nieuwe inzichten krijgen, nieuwe richtingen verkennen en de concrete eerste stap zetten. Door creativiteit, systemisch werk en strategisch denken te combineren, krijg je inspiratie voor je volgende stap. Wil je alleen creatief aan de slag met je organisatie, ook dat kan met één van mijn creatieve workshops of een workshop op maat. Voel je welkom in mijn atelier in Arnhem.

post LinkedIn 10.01.jpg

Wat kun je verwachten

 

Een inspiratiedag is altijd maatwerk en de invulling hangt af van jouw wens, vraag of dilemma.

Ik gebruik verschillende onderdelen, deze korte beschrijving geeft je een indruk van hoe een inspiratiedag eruit kan zien:

De dag begint met een meditatie. Daarna geef ik duidelijkheid over de principes bereidheid, acceptatie en manifestatie. Om zicht te krijgen op je vraag, dat waar je tegen aanloopt of je wens, ga je hiervan een beeld maken in de vorm een kunstwerk. Met behulp van mijn techniek beeldspraak kijken we wat het werk je te vertellen heeft. 

Een opstelling of oefening uit het systemisch werk gebruiken we om te ervaren wat er nodig is of waar je door wordt gehinderd of tegen gehouden. Als dat helder is gaan we de volgende stap concreet uitwerken. Vanzelfsprekend is er ook tijd voor beweging en verzorg ik eten & drinken.

Ziel van de Zaak

Mijn werkleven begon met een loopbaan in marketing- en salesfuncties in de levensmiddelenbranche. Ik werkte 11 jaar in loondienst en vervolgens nog 10 jaar als zelfstandig ondernemer. Daarna ben ik verder gegaan als ZZP-er. Sinds een aantal jaar ben ik in een inspirerende samenwerking met Brigitte Boits actief bij diverse opdrachtgevers en werken we aan merkstrategie en bewustwording. Meer hierover vind je op www.zielvandezaak.nl.

bottom of page