top of page
banner website levensbloem v2.jpg

Hester Kiestra

DSCN3463.jpg
in het kort

 

werkt vanuit het hart

goede luisteraar

super sensitief

integer

creatief

praktisch

levenswijs

met beide benen op de grond

Mijn verhaal

Leven

Mijn belangstelling voor de werking van het leven begon al jong. Ik las veel boeken over dit onderwerp en ontwikkelde een fascinatie voor de bijzondere energie van bomen en menhirs (stenen). Rond mijn dertigste kreeg ik een aura reading van iemand cadeau. Mijn interesse was gewekt. Spiritualiteit en levenskunst werden mijn aandachtsgebieden. Inmiddels heb ik vele opleidingen, cursussen, workshops en retraites gevolgd, altijd met als insteek mijn eigen ontwikkeling.

Handen

Meerdere keren hoorde ik dat mijn handen een krachtige energie hebben (dat voelde ik zelf ook) en dat ik daar iets mee moest gaan doen. 

Hart

In 2018 was het tijd om daar mee aan de slag te gaan. Na wat onderzoek kwam ik uit bij de opleiding voor Energetisch Therapeut van Sonnevelt opleidingen. Hier kwam veel samen en leerde ik de kracht van het hart kennen. Handen zijn verbonden met je hart. De kracht van het hart is compassie: mededogen voor alles wat er is zonder daar iets van te vinden. Het hart is ook de plek waar spanning kan ontladen zodat je levensenergie beter gaat stromen. Ik gebruik mijn handen als instrumenten van mijn hart. Daarnaast zet ik mijn intuïtie, levenservaring en kennis in om mensen te begeleiden op een stukje van hun levenspad.

Drijfveer

Ik doe dit werk omdat ik geloof in "verbeter je wereld, houd van jezelf". Iemand die van zichzelf houdt is een evenwichtiger mens: iemand die zichzelf bewust kent, zich zelf accepteert en ziet dat hij het verschil kan maken. Daar wil ik mensen graag bij begeleiden. De levensvragen: Wie ben ik?  Wat is de zin van mijn leven?  Hoe geef ik mijn leven vorm? zijn daarbij mijn rode draad.  

Naast mijn energiewerk, adviseer ik bedrijven en werk ik als kunstenaar. Op het raakvlak van kunst en persoonlijke ontwikkeling organiseer ik workshops voor groepen. Zie ook de pagina andere zaken op deze website.

" Je handen zijn de instrumenten van je hart."

Een fijne plek voor de ziel

Op het landgoed Arnhems Buiten aan de rand van Arnhem heb ik een fijne plek in het groen waar zowel mijn praktijkruimte als mijn atelier is. Je bent van harte welkom.

werkplek2.jpg
werkplek1.jpg
bottom of page