top of page
  • Hester Kiestra

ISIS - de eeuwige moeder


Collage Isis door mij gemaakt in mei 2022 na mijn reis naar het land van Isis, Egypte.


Op 8 november 2022 geef / gaf ik een meditatie om het vrouwelijke op aarde te versterken. Isis vertegenwoordigt voor mij dit vrouwelijke beginsel. Ter inleiding schreef ik de volgende tekst over haar.


Isis is de eeuwige moeder, het vrouwelijke beginsel, de scheppingskracht van het leven. De vrouwelijke energie die ook alles overstijgt en het begin is van alles, de bron, leven gevend. Het is de energie van het hart, de liefde en van de buik, het scheppende. Ze is de stroming van het leven.

Isis is het voedende vrouwelijke, de energie van overgave, vertrouwen en meebewegen, het stromen met het leven. Ze is in iedereen aanwezig, in ieder mens.

En deze energie, die ik Isis noem maar die ook andere namen kent, wil weer krachtiger aanwezig zijn op aarde. Ze wil weer zichtbaar zijn in ieder van ons. Ze wil weer stromen door het hart van alle mensen zodat er meer ruimte komt voor liefde. Liefde voor onszelf en voor anderen. Liefde voor Moeder Aarde en alles wat bezield is, wat leeft. Zodat het evenwicht zich kan herstellen. Zodat de ware vrouwelijke energie de mannelijke energie kan voeden en de ware mannelijke energie de vrouwelijke energie kan voeden.

En daarom nodig ik jullie nu uit om haar energie, de energie van Isis, te ervaren, haar in je bewustzijn te brengen. Om de kracht van de vrouwelijke energie in jezelf en

op aarde te versterken.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page