top of page

Algemene voorwaarden

 

Tarieven en betaling

Een consult duurt 1 tot 1,5 uur. Een natuurconsult  duurt minimaal 1,5 uur. Het tarief is € 75,- per uur en € 100,- voor 1,5 uur. 

De betaling is contant, met Tikkie.

Het zakelijke tarief is € 95,- per uur, hiervoor ontvang je een factuur en betaling geschied door overmaking op mijn bankrekening.

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Er zijn mogelijkheden voor een betalingsregeling mocht je een beperkt budget hebben, hierover kun je contact met mij opnemen.

 

Annulering

Bij verhindering graag 24 uur van tevoren de afspraak annuleren via 06 53 76 58 01.

Privacy

Je gegevens worden zorgvuldig behandeld en bewaard. Ik vind integriteit heel belangrijk en je kunt verzekerd zijn van geheimhouding.  

Belangrijke informatie

Mijn consulten zijn geen medische behandelingen, medisch onderzoek of reguliere zorg. Ik ben geen arts, maar opgeleid tot energetisch therapeut. Bij medische en/of ernstige klachten adviseer ik je naar de huisarts te gaan. 

Beroepsvereniging en klachtenregeling

Ik ben geregistreerd bij de beroepsvereniging CAT - Collectief Alternatief Therapeuten - en bij Geschillen Alternatief Therapeuten, een rijks erkende geschillencommissie voor alternatieve en complementaire therapeuten. Mijn bewijs van inschrijving vind je hier.

Ethische code

Ik werk volgens de ethische code van mijn opleiding Sonnevelt Energetisch Therapeut. De code houdt in dat ik werk vanuit een holistische visie en de werking van de kosmische wetten. Ik draag zorg voor een veilig sfeer en heb geheimhoudingsplicht. Mijn houding is neutraal zonder oordeel over positieve of negatieve gebeurtenissen. Ik werk met een open hart en een zuivere geest. Ik ondersteun mijn cliënt bij het zoeken naar autonomie en vrije wil en spreek hem/haar aan op zijn eigen kracht. Ik sta open voor de uniekheid van ieder mens.

bottom of page