top of page

INSPIRATIEDAG

GROEIKUNST Inspiratiedag

 

In één dag nieuwe inzichten krijgen, nieuwe richtingen verkennen en de concrete eerste stap zetten. Door creativiteit, energiewerk en strategisch denken te combineren, krijg je inspiratie voor je volgende stap. Dat noem ik GROEIKUNST: de kunst verstaan om je eigen ontwikkeling richting te geven als persoon en/of ondernemer. Ik begeleid je daarbij. Voel je welkom in mijn atelier in Arnhem.

'Creativiteit is geen gave maar overgave.'
 
'Verbinding maken met je intuïtie zorgt voor verrassende antwoorden.'
 
'De volgende stap zetten is olie voor je levenskracht."
 
'Opstellen geeft inzicht en beweging'

20191111_154341 kopie.jpg

'Het was prachtig om onder de bezielende leiding van Hester mijn eigen kunst te maken. Op mooie en vaardige wijze brengt ze je naar je eigen creativiteit. Haar atelier werkt daarbij verrijkend er is zoveel te ontdekken en te gebruiken. Een cadeau aan jezelf.'

                                      Yvonne Schers

Wat kun je verwachten

 

Een inspiratiedag is altijd maatwerk en de invulling hangt af van jouw wens, vraag of dilemma.

Ik gebruik verschillende onderdelen, deze korte beschrijving geeft je een indruk van hoe een inspiratiedag eruit kan zien:

De dag begint met een meditatie. Daarna geef ik duidelijkheid over de principes bereidheid, acceptatie en manifestatie. Om zicht te krijgen op je vraag, dat waar je tegen aanloopt of je wens, ga je hiervan een beeld maken in de vorm een kunstwerk. Met behulp van mijn techniek beeldspraak kijken we wat het werk je te vertellen heeft. 

Een opstelling of oefening uit het systemisch werk gebruiken we om te ervaren wat er nodig is of waar je door wordt gehinderd of tegen gehouden. Als dat helder is gaan we de volgende stap concreet uitwerken. Vanzelfsprekend is er ook tijd voor beweging en verzorg ik eten & drinken.

De dag duurt van 10 tot 17 uur. In mijn atelier (landgoed de Hes, Arnhems Buiten) kun je alle materialen gebruiken. De GROEIKUNST Inspiratiedag kost voor particulieren: € 525,-, voor ZZP-ers € 775,- en voor ondernemers € 950,- inclusief telefonische intake, mijn voorbereiding, alle materialen en het eten & drinken. Je ontvangt een factuur. Ik hanteer verschillende tarieven om mijn inspiratiedag voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden.

handen.jpg
bottom of page