top of page
Paperart

 

Ik ben een creatieve denker en doener, werk graag met mijn hoofd en mijn handen. Vanaf mijn 12e jaar maakte ik kleding naar eigen ontwerp, later ben ik overgestapt op het maken van tassen en andere voorwerpen van textiel. In 2011 ontdekte ik de magie van werken met papier. Ik ben altijd op zoek naar mooie kleuren en patronen in boeken en tijdschriften. Het liefst scheur ik het papier en werk ik intuïtief. Meestal neem ik één stukje papier, dat mij fascineert door zijn kleur, vorm en structuur, als uitgangspunt en kijk ik wat er ontstaat. Dan pas krijgt het werk zijn titel. Soms werk ik op basis van een gedachte of onderwerp. Ook maak ik collages: van bestaande beelden en foto's creëer ik een nieuw beeld. Het zoeken naar de juiste kleuren en patronen en de mooiste kwaliteiten papier is heerlijk om te doen.​ Ik exposeer jaarlijks met mijn werk. Wil je meer weten, ik heb een website over met paperart werk. Ook plaats ik hierover berichten op Facebook en Instagram.

Andere zaken

Naast mijn energiewerk ben ik actief op andere vlakken. Zo ben ik paperart kunstenaar, workshopleider en marketeer.

Het centrale thema in al mijn werk zijn de levensvragen Wie ben ik? en Waarom doe ik er toe?  Op deze pagina vertel ik kort wat over deze andere zaken.

Over wie je bent en waarom je er toe doet

 

Mijn werkleven begon met een loopbaan in marketing- en salesfuncties in de levensmiddelenbranche. Ik werkte 11 jaar in loondienst en vervolgens nog 10 jaar als zelfstandig ondernemer. Daarna ben ik verder gegaan als ZZP-er. Sinds een aantal jaar ben ik in een inspirerende samenwerking met Brigitte Boits actief bij diverse opdrachtgevers en werken we aan positioneringsvraagstukken, merkstrategie, conceptontwikkeling en communicatie. Op dit moment werken wij aan ons eigen verhaal: ZIEL VAN DE ZAAK, onze website verschijnt zomer 2023.


Mijn kracht ligt in het combineren van analytische en sensitieve eigenschappen, ik ben creatief en resultaatgericht, beschik over een goed organisatievermogen en kan echt luisteren. Ik werk graag voor ondernemers met een ideaal. Ook coach ik ondernemers op het raakvlak van ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. 

Meer informatie over mijn marketingwerk vind je op mijn LinkedIn profiel.

bottom of page